Obren el termini de matrícula als exàmens del Trinity College London a Morella

 

 

Les persones interessades es poden inscriure fins al 5 de març i les proves seran el 5 de maig i el 9 de juny

El Centre Formatiu de Morella compta amb més de 60 alumnes en les classes d’anglés

 

Morella, 15 de febrer de 2021 – Avui s’ha obert el termini de matrícula per a realitzar l’examen d’anglés del Trinity College London a Morella. Així, les persones interessades a realitzar aquesta prova, ho podran fer fins al dia 5 de març entregant la documentació necessària a través del correu electrònic [email protected] o a les oficines de l’Ajuntament de Morella. Amb aquestos exàmens, Morella segueix apostant per la formació, els idiomes i facilitar l’accés als cursos, tallers i proves oficials sense la necessitat de desplaçar-se de la localitat.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “els exàmens del Trinity College London són oficials i tenen un elevat reconeixement acadèmic i laboral”. L’edil ha explicat que “a més de realitzar la prova, el Centre Formatiu de Morella compta amb cursos d’anglés durant tot l’any, els quals compten amb una elevada participació”. Pel que fa a l’examen, “s’ha obert el termini de matrícula per a les proves que tindran lloc al maig i al juny” ha comentat Ana. Finalment, ha explicat que a través del correu electrònic [email protected] també es resoldran aquells dubtes que puguen sorgir sobre l’examen o la matrícula”.

Així, la matrícula s’ha de realitzar abans del 5 de març amb l’entrega de la documentació d’inscripció i el pagament. La prova escrita tindrà lloc els dies 5 de maig i 9 de juny i l’examen oral serà la setmana del 17 al 21 de maig. Cal explicar que l’examen està previst de manera presencial i amb totes les mesures de distància i aforament necessàries per a garantir la salut de totes i tots. En el cas que canvien els protocols o format de la prova, s’informarà a través del correu electrònic.

Cal recordar que Morella compta amb el Centre Formatiu, el qual ofereix cursos d’anglés i altres matèries per a l’alumnat de secundària, així com per a adults. Aquest ofereix classes online i presencials, encara que actualment totes les classes són telemàtiques a causa de la situació que provoca la COVID-19. Aquest compta amb més de 60 alumnes que realitzen classes periòdiques a la ciutat.

També hi ha una seu de l’Escola Oficial d’Idiomes amb els seus cursos i exàmens oficials. A més, Morella està oberta a altres propostes de formació. D’aquesta manera, l’opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de formació com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi per a cadascun dels cursos.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar