L’Ajuntament de Morella reforça els diferents programes enfront de la COVID-19

 

L’Ajuntament de Morella reforça els diferents programes enfront de la COVID-19
El seguiment de la teleassistència, el banc d’aliments i altres accions dels Serveis Socials s’incrementen al ser més necessaris per la situació que provoca la pandèmia
Actualment Morella no presenta cap cas actiu de COVID-19 en els últims dies

Morella, 16 de febrer de 2021 – L’Ajuntament de Morella va mantindre ahir una  nova reunió de coordinació dels Serveis Socials. Aquesta va comptar amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco i la treballadora social per a fer un seguiment de la situació, coordinar els serveis i reforçar-los. Així, es va realitzar un seguiment dels diferents programes destinats especialment a les famílies amb més vulnerables, les persones majors i les dependents, les quals requereixen un major suport a causa de la situació produïda per la pandèmia.
Per una banda, cal destacar que s’ha reforçat el banc d’aliments, tant en el servei que es porta a terme amb la col·laboració de la Creu Roja, com en la compra directa d’aliments i productes d’higiene personal  per a les famílies que ho necessiten. D’altra banda, durant l’últim any s’ha incrementat considerablement el servei de teleassistència i s’ha reforçat el d’aparells adaptats amb la cessió d’aquestos a les famílies amb persones que viuen soles o amb problemes de mobilitat entre altres.

La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha destacat “amb la situació que provoca la pandèmia s’incrementen les necessitats de les persones més vulnerables, per la qual cosa, des dels Serveis Socials fem un seguiment de les persones dels diferents programes com la teleassitència”. L’edil ha explicat que “des dels Serveis Socials de Morella s’ha coordinat el repartiment de menjar a les famílies i gent gran que ho necessita, així com el banc d’aliments junt amb la Creu Roja” i ha volgut “agrair la participació ciutadana en aquest banc i la seua solidaritat amb les persones més vulnerables”.

Situació de la COVID-19 a Morella
L’Ajuntament de Morella i el Centre de Salut es coordinen també per a realitzar el seguiment dels casos positius de COVID-19 a la ciutat. Així, actualment, no hi ha cap cas actiu a la ciutat des de l’última actualització del divendres 12 de febrer. Des del consistori insisteixen que cal continuar amb les diferents mesures i restriccions en les reunions socials per a evitar el contagi.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “fa uns dies que no hi ha casos actius de COVID-19 a Morella, però no hem d’abaixar la guàrdia”. L’edil ha explicat que “la població compleix les normes i fa les coses bé, però hem de continuar amb aquestes mesures, molt dures, per a continuar lliures de COVID-19 i garantir la salut de totes i tots”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair el treball del personal sanitari des del Centre de Salut de Morella i Salut Pública amb la detecció, el seguiment i la prevenció de casos”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar