Els Premis Literaris assoleixen xifres de rècord i reuneixen 221 originals

La sisena edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló ha tancat el període d’inscripció de participants amb 221 obres inscrites, el màxim assolit fins ara. Els autors procedeixen tant de territori nacional com de la resta d’Europa i Amèrica.

Els Premis Literaris Ciutat de Benicarló arriben en plena forma a la setena edició. Els guardons han trencat rècords de participació amb 221 originals presentats per a les quatre modalitats: Divulgació Científica, Narrativa Juvenil, Cuina, Salut i Sostenibilitat i Àlbum Infantil Il·lustrat.

Precisament la modalitat d’àlbum infantil, la més veterana de les quatre, és una de les que més participació ha assolit, amb 90 obres inscrites procedents de tota la geografia espanyola, de la resta d’Europa i també d’Amèrica.

Però la modalitat que més originals ha rebut és la de Narrativa Juvenil, que compta amb 113 obres presentades. Aquesta modalitat, que es va presentar com una novetat en els premis fa dos anys, ha estat una de les que més bona acollida ha tingut amb només tres edicions.

Pel que fa a la modalitat de Divulgació Científica, s’han rebut 16 originals, mentre que per a la de Cuina, Salut i Sostenibilitat se n’han presentat 2.

El jurat qualificador es reunirà a partir de la setmana que ve per a deliberar sobre les obres i decidir els guardonats de cada modalitat. La setmana gran dels Premis Literaris començarà dilluns 21 de novembre amb l’anunci dels guanyadors i culminarà dissabte 26 de novembre amb la gala de lliurament.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar