Una àmplia programació ompli el centre de Benicarló pel Dia del Llibre

Llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han participat en la fira, que s’ha ubicat al passeig de Ferreres Bretó. Les activitats continuaran durant tota la tarde.

La Fira del Llibre ha estat la protagonista d’avui a Benicarló, on les llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han omplit el passeig de Ferreres Bretó d’activitats relacionades amb la lectura i la cultura.

El regidor d’Educació, Carlos Delshorts, ha recordat que «jornades com les d’avui ens permeten donar tot el valor al llibre i a la cultura i, al mateix temps, dinamitzar Benicarló, especialment el centre».

Delshorts ha agraït la participació de tots els comerços i entitats que han col·laborat amb la Fira i ha recordat que «durant tot el dia, fins a catorze escriptors estaran presents per a firmar exemplars».

La Fira del Llibre s’ha inaugurat amb la batucada del CEIP Eduardo Martínez Ródenas i al llarg de tot el dia comptarà amb diferents espais habilitats on s’organitzaran activitats com contacontes, tallers d’escriptura, roses, venda de llibres solidaris, espai de lectura i micròfon obert, i una ludoteca que tancarà la fira, amb jocs per als més menuts.

Durant el matí, a més, Ràdio Benicarló ha emés des de la pròpia Fira el seu magazín diari ‘Veus de Casa’, amb tots els protagonistes de la jornada, tant escriptors com establiments.

Per a completar el dia, hi ha hagut teatre per als centres educatius de primària, amb el narrador Felip Kervarec i, els usuaris de la Residència i Centre de Dia El Collet han interpretat l’obra ‘Nuestros cacharros’.

Finalment, aquesta tarde, tindrà lloc l’entrega dels tradicionals Premis Benilectors als usuaris i usuàries que més llibres han demanat en préstec a la Biblioteca Manel Garcia Grau durant el 2023.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar