Turisme proposa un recorregut artístic per les 11 escultures de la Ruta CarxofArt

La guia elaborada recopila informació de totes les obres i dels artistes que han participat en aquesta iniciativa. Està previst deixar les escultures exposades fins a l’estiu, amb l’objectiu d’oferir una activitat més als turistes que visiten Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat la guia turística Ruta Carxofart, que recull les 11 escultures de carxofa que 12 artistes benicarlandos han il·lustrat amb el seu propi estil durant les dos primeres edicions del projecte CarxofArt, que s’han dut a terme l’any passat i enguany.

Isabel Cardona ha manifestat que «la iniciativa té com a objectiu visibilitzar l’obra dels artistes a través de la carxofa, que s’ha convertit en un dels elements més importants de promoció turística de Benicarló». La regidora ha anunciat que «està previst deixar les escultures exposades fins a l’estiu, per tal d’oferir una activitat més als turistes que ens visiten».

En concret, en la guia es pot veure un mapa de la ciutat i la ubicació de cadascuna de les escultures, a banda d’una foto de l’obra, una explicació i informació sobre l’artista que l’ha il·lustrat. La regidora ha ressaltat que «si els turistes i visitants segueixen la ruta proposada, a més de les escultures també podran disfrutar de diferents punts emblemàtics de la ciutat, com el Mercat Municipal, el Mucbe o els carrers del centre».

Els artistes que han decorat les cinc escultures de carxofa d’enguany són Grego Acebedo, Ximo Foix, Sonia Monllau, Fernando Foix, José Manuel Ávila i Juan Carlos Sánchez Soria Flakoners, mentre que l’any passat van ser Grego Acebedo, Rosa Soriano, Sara Foix, Irene Furió, Eva Cutanda i Miguel Pruñonosa.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar