Turisme millora l’accessibilitat de les platges del Morrongo i la Caracola

S’han adquirit dos caminadors de platja per a persones amb dificultats de mobilitat i 100 metres de passarel·les enrotllables per a transportar les cadires amfíbies fins a la vora de la mar.

La Regidoria de Turisme ha invertit 15.290 euros a través d’una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a millorar l’accessibilitat a les platges del Morrongo i la Caracola, les dos que compten amb bandera blava.

L’actuació ha consistit a adquirir dos caminadors de platja per a persones amb dificultats de mobilitat i 100 metres de passarel·les enrotllables que permeten transportar amb més facilitat les cadires amfíbies fins a la vora de la mar. Aquestes passarel·les també les poden fer servir les persones que caminen amb crosses o amb caminadors propis.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha emmarcat aquesta actuació en «l’aposta constant de l’Ajuntament de Benicarló per anar implementant millores a les platges». Cardona ha afegit que «aquestes passarel·les i els caminadors eren un compte pendent que teníem amb les persones amb mobilitat reduïda, que ara podran arribar fins a la vora de la mar sense cap tipus d’entrebanc».

La Brigada d’Obres i Serveis s’encarrega diàriament de la neteja i el manteniment de les passarel·les.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,