Turisme entrega els segells SICTED a cinc nous establiments de Benicarló

 

Turisme entrega els segells SICTED a cinc nous establiments de Benicarló

Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts per la seua qualitat turística en destinació. El segell SICTED és una iniciativa d’àmbit estatal que busca millorar la qualitat de les destinacions turístiques.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada per la regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a cinc empreses de restauració de Benicarló en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis. Les distincions s’han atorgat a les empreses Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael, acreditant així el compliment dels requisits establerts per la metodologia del Sistema Integrat de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED).

La regidora de Turisme ha agraït a les cinc empreses reconegudes «la seua implicació, aposta i esforç per la qualitat, que es veu reconegut amb aquest segell». Cardona també ha recordat que «gràcies a formar part de la iniciativa SICTED les empreses poden sol·licitar ajudes de la Generalitat Valenciana destinades al sector turístic».

Aquests cinc establiments reconeguts s’afegeixen a les cinc entitats privades i públiques que ja tenien concedit aquest segell: Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe i la Tourist Info de Benicarló. A més, una desena de noves empreses de Benicarló ja s’han mostrat interessades a iniciar els tràmits per a obtindre el segell al 2021.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb més de 200 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 8.600 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar