Turisme elabora una nova guia que situa Benicarló com un balcó obert al Mediterrani

El document destaca sobretot les platges, la gastronomia, les festes, el patrimoni i les activitats. El document s’ha editat en valencià, castellà, anglés i francés.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat avui la nova guia turística de Benicarló, que situa la ciutat com un balcó al Mediterrani i com un referent de turisme de qualitat. La guia, que s’ha editat en paper reciclat i en quatre idiomes (valencià, castellà, anglés i francés), introdueix nous textos i fotografies espectaculars, que fan la destinació molt més atractiva.

«Quan anem de vacances —ha explicat la regidora—, sempre busquem un lloc que satisfaça les nostres expectatives i que ens porte a noves experiències que ens permeten recordar-lo i tornar-hi de nou». «I això —ha subratllat Isabel Cardona— és el que hem volgut recollir en aquesta guia, posant en valor tot allò que tenim a Benicarló, especialment el nostre caràcter mediterrani».

La regidora ha explicat que «la nova guia respon a la necessitat de despertar l’interès de la gent, i per això se centra en els cinc pilars bàsics de la promoció turística de Benicarló: les platges, la gastronomia, les festes, el patrimoni i les activitats».

De les platges, Isabel Cardona ha recordat que «Benicarló compta amb importants platges urbanes però també té platges naturals així com platges per a mascotes, molt valorades pels turistes». La guia també dedica una apartat destacat a la gastronomia, «un dels nostres grans atractius», ha reconegut la regidora, i fa referència per primera vegada al Vi Carlon, «principal representant del nostre llegat vitivinícola, amb una projecció turística indubtable», ha dit Isabel Cardona.

Pel que fa a la festes, la guia dona a conéixer les principals fites del calendari, amb especial protagonisme per a les Falles, la Festa de la Carxofa, la Setmana Santa o les Festes Patronals. I en l’apartat del patrimoni, destaca la riquesa patrimonial que representen el Mucbe, el poblat iber del Puig de la Nau, la casa de Marqués o la casa de Santa Càndida, i s’incorpora també una referència a l’art urbà, que durant els últims anys han donat vida a les façanes més emblemàtiques de Benicarló.

Finalment, en en la secció d’activitats, s’inclouen opcions com el senderisme, la natura, el cicloturisme i, especialment, les activitats nàutiques. «Benicarló és Mediterrani —ha insistit la regidora— i tenim una oferta molt important relacionada amb la nàutica que hem volgut destacar de manera especial en aquesta guia».

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar