Treballs de manteniment i millora de l’accessibilitat a l’Hort de la Mar

La Regidoria d’Agricultura ha iniciat una sèrie de tasques de manteniment i neteja a l’Hort de la Mar amb l’objectiu de millorar la qualitat i l’accessibilitat d’aquest espai verd dedicat a l’agricultura ecològica situat al costat del Jardí de la Mar.

Una de les principals actuacions se centra en la instal·lació de malla anti-herba al llarg dels diferents camins d’accés a les parcel·les, una mesura que, juntament amb la col·locació de grava, evitarà el creixement de males herbes en el futur.

En paral·lel amb la distribució de la grava, també s’instal·laran algunes passarel·les de fusta per tal de facilitar l’accés i el desplaçament dels usuaris amb mobilitat reduïda que integren l’associació Ateneu Maestrat (que atén persones amb dany cerebral sobrevingut) i que també gestionen un espai propi dins de l’Hort de la Mar.

«Amb aquesta intervenció —ha explicat el regidor d’Agricultura, Borja Castell—, responem a una de les reivindicacions dels usuaris de l’Hort de la Mar, que fa molt de temps que demanaven una actuació d’aquest tipus». «Aquests usuaris estan aquí gairebé cada dia, i era fonamental donar resposta a les seues necessitats per mantenir l’espai en bones condicions».

A més d’aquestes actuacions, també s’estan netejant i desbrossant els espais comuns per tal de millorar l’estètica d’aquest hort urbà. «Volem assegurar que l’Hort de la Mar es mantinga com un lloc de referència per a l’agricultura urbana i ecològica a Benicarló», ha dit el regidor.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar