Torna «Quina temor!» per recordar la tradició de contar contes al voltant del foc

La programació arranca el 29 d’octubre amb dues sessions de contacontes i la inauguració de l’exposició basada en el llibre de misteri Valor, Maria»!.  Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia al telèfon 964 475 660.

La Regidoria de Serveis Lingüístics ha preparat un any més una intensa programació amb motiu de la celebració de Tots Sants, un temps que la nostra cultura, tradicionalment, reserva per a recordar els avantpassats i per a contar històries de temor a la vora del foc.

La programació, que es desenvoluparà a la Biblioteca Manel Garcia Grau, començarà dissabte 29 d’octubre a les 18 hores amb la presentació del llibre infantil Valor, Maria!, escrit per Joan Borja i il·lustrat per David González. A continuació, la narradora Eva Fernández contarà històries de misteri per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys.

A partir de les 20 hores arriba el torn per als adults amb Por o fugirem, activitat a càrrec dels narradors Víctor Labrado, Joan Borja i Francesc Gisbert, que contaran llegendes valencianes de por i misteri.

El mateix dia 29 s’estrenarà l’exposició basada en el llibre Valor, Maria!, d’Andana Editorial. La mostra, sobre el món de la fantasia, revalora els personatges del nostre imaginari col·lectiu, amb personatges de rondalla com el Mig Pollastret o la Mare dels Peixos. L’exposició es podrà visitar fins al 12 de novembre.

Del 29 d’octubre al 12 de novembre també estarà disponible a la Biblioteca Manel Garcia Grau un recull d’obres de temàtica fantàstica i de misteri, escrites en valencià, tant per a públic infantil com adult. Aquestes obres s’oferiran al préstec general en passar la mostra.

L’entrada a totes les activitats serà gratuïta, però caldrà fer inscripció prèvia al telèfon 964 475 660. Inscripcions a partir del 17 d’octubre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar