Torna la Biennal de Pintura Ciutat de Benicarló per a artistes residents a Espanya

Les obres es poden presentar fins al 30 de juny i optaran a un premi de 3.000 euros.

La pintura pren de nou el protagonisme a Benicarló gràcies al seu Certamen més prestigiós, conegut com a Biennal de Pintura. La Regidoria de Cultura ha convocat la 41 edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, destinat als artistes residents a Espanya (excepte els guanyadors del primer premi en alguna de les tres últimes convocatòries).

Aquest certamen de pintura, amb gran repercussió i amb una forta consolidació a Benicarló, té l’objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques i reconèixer el talent expressiu tant dels nous creadors com d’aquells artistes ja consagrats. Com demostren les edicions que s’han dut a terme fins ara, les obres guanyadores configuren un magnífic fons pictòric per a l’Ajuntament de Benicarló.

Pel que fa a les obres que optaran al concurs, tant la tècnica utilitzada com el tema són lliures. Cada artista podrà presentar un màxim de dues obres, que hauran de ser originals. Les peces es podran presentar fins al 30 de juny i optaran a un premi de 3.000 euros.

Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d’escollir l’obra guanyadora seran la qualitat expressiva, l’originalitat, la creativitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

El lliurament dels premis tindrà lloc divendres 26 de juliol al Mucbe en un acte que servirà també per a inaugurar l’exposició de les obres que prèviament haurà seleccionat el jurat d’entre totes les que s’han presentat i que es podrà visitar fins al 29 de setembre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar