Torna el Premi per la Igualtat de les Falles per a promoure la dignitat de les dones

El premi serà de caràcter honorífic i s’atorgarà al monument que millor projecte una imatge igualitària. Les comissions falleres tenen fins al 4 de març per a inscriure’s a la convocatòria.

Després de l’aturada obligada dels dos últims anys, la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha recuperat el Premi per la Igualtat Falles 2022, un reconeixement que s’atorgarà al monument que millor projecte una imatge respectuosa amb la dignitat de les dones i les relacions igualitàries.

«Ens pareixia necessari tornar a convocar aquest premi —ha dit la regidora Gemma Cerdà— per tal de  visibilitzar el nostre rebuig a qualsevol forma de discriminació en l’àmbit de les Falles i superar els rols i estereotips de gènere sexistes». «Amb aquest reconeixement —ha afegit— volem incentivar i potenciar la igualtat i integrar la perspectiva de gènere en la cultura i l’oci».

El premi, que arriba ja a la tercera edició, serà únic i de caràcter honorífic, i està obert a la participació de totes les comissions falleres. El jurat valorarà la utilització d’imatges no sexistes, la projecció d’una imatge igualitària, la utilització d’un llenguatge no sexista, l’originalitat i la coherència amb la resta del monument faller.

Les comissions falleres tenen temps fins al dia 4 de març per a confirmar la seua participació en el premi. El dia 15, juntament amb la resta de premis, es donarà a conéixer la falla guanyadora d’aquest premi.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar