Surt a licitació l’elaboració del projecte i l’execució de les obres de millora de la Piscina de Benicarló

El valor estimat del projecte és de 2,4 milions d’euros. El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 29 de setembre.

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació de l’elaboració del projecte i l’execució de les obres de millora de la Piscina Municipal. Així ho ha anunciat l’alcalde, Juanma Cerdá, que ha qualificat de «molt bona notícia» aquesta licitació «ja que és un pas més en el desbloqueig d’una situació que ens ha conduït a més de tres anys de tancament de les instal·lacions».

Juanma Cerdá ha remarcat que «aquesta licitació és un avanç de cara a tota la tramitació que s’ha de seguir per a l’obertura de la nostra Piscina».

En concret, la licitació inclou la realització dels treballs de redacció del projecte bàsic i del projecte d’execució, així com dels projectes tècnics d’instal·lacions necessaris per a dur a terme la legalització de les instal·lacions de les obres de la reforma energètica de la Piscina Municipal.

El termini d’execució del contracte, que té un valor estimat de 2.408.014,07 euros, serà de nou mesos i mig: cinc mesos i mig per a la redacció, revisió i aprovació del projecte d’obra i dels projectes d’instal·lacions; i quatre mesos per a l’execució de l’obra.

El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 29 de setembre a les 14.00 hores.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar