Surt a licitació l’adequació de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones

La licitació s’ha dividit en dos lots que sumen 335.034,96 euros. El projecte s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

La Plataforma de Contractació de l’Estat ha publicat la licitació de les obres de reforma i distribució de l’oficina d’atenció a la ciutadania que s’ubicarà a l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera. El nou espai, que s’anomenarà SAP (Servei d’Atenció a les Persones), ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici i centralitzarà tota l’atenció a la ciutadania en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes.

La licitació s’ha dividit en dos lots: un per a l’execució dels treballs, amb un import de 217.622,73 euros, i l’altre per a l’equipament, amb un import de 117.412,23 euros. En total, 335.034,96 euros.

El SAP, que s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER, serà un espai completament accessible que comptarà amb hall d’entrada, zona d’espera, zona d’atenció presencial, sala d’atenció confidencial, espai per a ordinadors per a la ciutadania, zona per a complimentar documentació, espai per a caixer automàtic. També s’habilitarà a la primera planta una sala de reunions, i zona d’arxiu i d’oficines.

El termini de presentació d’ofertes finalitza l’1 de juny a les 14.00 hores. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar