Surt a licitació la construcció d’un pàrquing per a vehicles pesats al polígon El Collet a Benicarló

El nou equipament, de més de 6.000 metres quadrats, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. L’actuació, valorada en 200.000 euros i subvencionada per l’IVACE, s’inclou dins del Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló.

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat la licitació de les obres de construcció d’un aparcament per a vehicles pesats al polígon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte preveu l’asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal dels diferents itineraris i places d’aparcament. També s’inclou la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarló.

Paral·lelament, es construiran voreres als voltants de la parcel·la i es repararà l’asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable del Departament d’Urbanisme, ha assenyalat que «l’actuació és molt necessària per tal de dotar de millors serveis els usuaris del polígon» i ha recordat que «aquesta actuació s’inclou en el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló, un document que ens ha permés identificar les principals necessitats de les nostres àrees industrials i que ara implementem amb aquest aparcament per tal que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada».

Les obres, que tenen un temps d’execució previst de tres mesos, es podran executar a través d’una subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

Els treballs s’han valorat en 199.992,59 euros. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 26 de juliol.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar