Surt a licitació el contracte de la neteja dels edificis públics de Benicarló

La licitació s’ha dividit en dos lots: un per als edificis municipals i l’altre per als centres educatius. Les ofertes es poden presentar fins al 5 de juliol.

L’Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació el contracte de neteja dels edificis públics municipals. El contracte s’ha dividit en dos lots: un per als edificis i locals de gestió administrativa, cultural i esportiva i un altre per als centres d’educació infantil i primària.

Pel que fa als edificis administratius, s’inclouen un total de 34 dependències, mentre que en el lot dels centres educatius s’inclouen tres centres: el CEIP Marqués de Benicarló, el CEIP Eduardo Martínez Ródenas i el CEIP Ángel Esteban.

El lot dels edificis administratius té un pressupost base de licitació de 647.067,22 euros (IVA inclòs), previst per a 2 anys, i el lot dels centres educatius té un pressupost base de licitació de 447.559,94 euros (IVA inclòs), també per un període de 2 anys.

Cadascun dels lots es considera com una unitat independent de contractació, de manera que cada empresa podrà presentar ofertes a un o als dos lots. I, igualment, es podran adjudicar els dos lots a un o a diversos licitadors.

La presentació d’ofertes estarà oberta fins al 5 de juliol.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar