Sara Foix i India Valera guanyen el XXVII Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura de Benicarló

Fins al 16 de maig es podran visitar al Mucbe les obres que han participat en la 27a edició del Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura. Sara Foix, en la categoria de majors de 18 anys, i India Valera, en la categoria de menors de 18 anys, han estat les guanyadores d’aquesta edició.

Ja s’han donat a conéixer els noms de les persones guanyadores del Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura, una de les cites més esperades de l’any entre els artistes locals. Els sis artistes guanyadors i la resta de participants en el concurs exposaran les seues obres al Mucbe fins al 16 de maig.

D’entre totes les obres presentades, Sara Foix ha estat la guanyadora en la categoria A (majors de 18 anys), amb l’obra ‘Creació’, mentre que el segon i el tercer premi han estat per a Olga Davó (amb ‘Distopía’) i Juan Manuel Segarra (per ‘Velles cosint’).

Pel que fa a la categoria B (menors de 18 anys) la guanyadora ha estat India Valera, per l’obra ‘Paisaje azulado’. El segon premi ha estat per a Bianca Petruta amb ‘Velero en temporal’ i el tercer per a David Borja per l’obra ‘Memòries’

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar