S’adjudiquen les obres les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló

 

Els treballs s’han adjudicat per un import de 123.928,20 euros (IVA inclòs). El termini estimat per a l’execució de les obres és de tres mesos.

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu per un import de 123.928,20 euros (IVA inclòs). Els treballs estan inclosos en el Pla 135 de la Diputació i consistiran a adequar les instal·lacions a la normativa vigent, especialment pel que fa a la millora de l’accessibilitat.

Les obres, que tenen un termini estimat d’execució de tres mesos, consistiran a obrir una porta d’accés al carrer d’Hernán Cortés, independent de l’entrada actual, que comparteix amb l’Auditori Pedro Mercader. A més, també s’instal·larà un ascensor i s’habilitaran nous lavabos.

Les obres del Conservatori van de la mà de la tramitació administrativa prèvia al traspàs de la gestió del centre, que està previst que siga efectiu per al curs 2021-2022.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Obres de millora al Jardí del Mucbe

Esta setmana han començat els treballs de millora al Jardí del #Mucbe que afavoriran l’organització d’espectacles. D’una banda, s’estan construint grades de formigó, que serviran