S’adjudiquen les obres de renovació d’infraestructures del carrer del Doctor Ferrer

L’empresa adjudicatària ha estat Abanizados Coop V, que tindrà un termini de tres mesos per a executar les obres. L’import de l’adjudicació és de 184.879,26 euros (IVA inclòs).

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat les obres de renovació d’infraestructures i voreres del carrer del Doctor Ferrer a l’empresa Abanizados Coop V. per un import de 184.879,26 euros (IVA inclòs).

Les obres, que s’executaran en un termini de tres mesos, consistiran a substituir i actualitzar les canonades d’aigua potable, de sanejament i de drenatge. Pel que fa a la superfície, es respectarà l’asfaltat actual, que està en bones condicions, i es renovaran totalment les voreres.

Així mateix, s’habilitaran dos passos de vianants adaptats a la normativa sobre accessibilitat i se substituirà l’enllumenat existent, col·locat sobre les façanes dels edificis, per lluminàries situades sobre pals verticals en la mateixa vorera.

Per últim, es col·locaran papereres i es renovarà la senyalització vertical en els dos encreuaments del carrer.

El carrer del Doctor Ferrer és un vial cèntric que transcorre paral·lel entre Ferreres Bretó i Jacinto Benavente i que, pel pas del temps, compta amb uns serveis públics desfasats que necessiten actualitzar-se i adaptar-se a la normativa actual.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la