S’adjudica la finalització les obres de l’antiga N340 per un import de 890.260 euros

Una vegada firmat el contracte, les obres s’hauran d’executar en un termini màxim de 4 mesos. Està previst que els treballs comencen durant el mes d’abril.

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat a l’empresa Aglomerados Los Serranos SA les obres de transformació en via urbana de l’antiga N340, concretament els treballs que havien quedat pendents abans de la resolució del contracte amb l’anterior empresa adjudicatària.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha assenyalat que «esperem que s’acaben les obres en el termini previst de quatre mesos i que, d’una vegada per totes, es pose fi a totes les molèsties que durant tants de mesos s’han ocasionat als veïns i usuaris que diàriament utilitzen aquesta via».

Les obres s’han adjudicat per un import de 890.260 euros (IVA inclòs) i serviran per a convertir en via urbana un tram de dos quilòmetres de carretera que van des del carrer de Vinaròs fins al carrer d’Alcalà de Xivert (quarter de la Guàrdia Civil).

Xaro Miralles ha recordat que «les obres van començar a primers de 2020 però per problemes d’incompliment de l’empresa adjudicatària, els treballs es van paralitzar i el contracte es va haver de resoldre». «L’anterior empresa va ocasionar importants perjudicis a l’Ajuntament i a tots els veïns que diàriament circulen per aquesta via», ha assenyalat l’alcaldessa, que ha destacat que «resoldre un contracte com aquest no és fàcil i requereix una tramitació administrativa complexa i uns terminis que han fet que s’endarrerisca tot el procés».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar