Presentació del cartell Falles de Benicarló 2021

Les Falleres Majors de Benicarló, Andrea Simó Zaragozá i Rocío Martínez Montaña, han donat a conèixer el cartell anunciador de les Falles de Benicarló 2021, acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor i el president i el vicepresident de la Junta Local Fallera.

El cartell anunciador i els dissenys de la imatge de les Falles de Benicarló 2021 són obra d’Anna Fonollosa Caballer, que amb el seu treball ha volgut retre homenatge a tots els oficis relacionats amb la festa fallera. De fons, es pot apreciar una imatge d’un brocat de seda d’una indumentària fallera. I a més, el blau de fons de la part inferior significa que la suspensió de les Falles al març de 2020 a causa de la pandèmia ens va deixar “gelats”.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Xaro Miralles Ferrando, del regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón Pau, components de la Corporació Municipal i representants de les comissions falleres de la ciutat.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,