Policia Local i Penyes concreten els plans de contingència per a les activitats de Festes

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, i el cap accidental de la Policia Local, Víctor Cheto, han mantingut una reunió amb la Coordinadora de Penyes i els representants de cadascuna de les entitats penyeres per tal de fixar els protocols d’higiene i seguretat en els actes que han organitzat de cara a les Festes Patronals 2021.

La Coordinadora i les Penyes s’han mostrat disposades a col·laborar «en tot allò necessari per al correcte funcionament de totes les activitats» i s’han compromés a aplicar totes les mesures exigides, com ara control de temperatura a totes les persones assistents, ús de mascareta, higiene de mans i distància de seguretat.

El regidor de Policia i Governació ha agraït la implicació de totes les Penyes en el compliment dels protocols i ha recordat que «l’any passat, ja van fer un gran treball per tal que les Festes es desenvoluparen amb la màxima normalitat». «Estic segur que enguany no serà menys i que es compliran estrictament totes les mesures», ha remarcat Ilde Añó.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar