Policia Local i Penyes concreten els plans de contingència per a les activitats de Festes

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, i el cap accidental de la Policia Local, Víctor Cheto, han mantingut una reunió amb la Coordinadora de Penyes i els representants de cadascuna de les entitats penyeres per tal de fixar els protocols d’higiene i seguretat en els actes que han organitzat de cara a les Festes Patronals 2021.

La Coordinadora i les Penyes s’han mostrat disposades a col·laborar «en tot allò necessari per al correcte funcionament de totes les activitats» i s’han compromés a aplicar totes les mesures exigides, com ara control de temperatura a totes les persones assistents, ús de mascareta, higiene de mans i distància de seguretat.

El regidor de Policia i Governació ha agraït la implicació de totes les Penyes en el compliment dels protocols i ha recordat que «l’any passat, ja van fer un gran treball per tal que les Festes es desenvoluparen amb la màxima normalitat». «Estic segur que enguany no serà menys i que es compliran estrictament totes les mesures», ha remarcat Ilde Añó.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,