Nota de premsa Junta Local Fallera – Falles Virtuals 2021

La Junta Local Fallera ha preparat una programació d’actes per a mantindre encesa la flama de les falles durant aquest mes de març. La major part dels actes seran en línia i de forma virtual a causa de la pandèmia i per a respectar les restriccions actuals contra la Covid-19.

Les activitats ja van començar a partir del passat dia 1 de març, quan els diferents càrrecs de les 13 comissions van penjar dels seus balcons les lones i pancartes falleres. Els actes virtuals més destacats tindran lloc a partir de divendres 12 amb la Crida virtual a càrrec de les Falleres Majors de Benicarló, Andrea Simó Zaragozá i Rocío Martínez Montaña, i les seues respectives Corts d’Honor. A continuació, es farà un llançament de voladors per a donar inici a la setmana fallera.
A partir de dissabte 13, es realitzaran diferents actes virtuals a les xarxes socials, com ara Cavalcada del Ninot, Ofrena i Mascletà. Diumenge 14, es lliuraran els premis del Concurs de Dibuix i divendres 19, dia de Sant Josep, es celebrarà la missa tradicional a l’Església de Sant Bartomeu. Durant la tarde, un espectacle pirotècnic posarà fi a aquestes atípiques i diferents Falles 2021.
 
Programació:
A partir de l’1 de març: engalanament dels balcons amb lones i pancartes falleres.
12 de març:
20h Crida virtual a les xarxes socials de la Junta Local Fallera.
20.30h Llançament de voladors.
13 de març:
Cavalcada del ninot virtual a les xarxes socials.
14 de març:
Lliurament de premis del concurs de dibuix.
17 de març:
Sorteig d’un pack faller i d’un ninot de falla entre tots aquells que publiquen fotos a les xarxes socials d’una Despertà, Xocolatà o Torrà virtuals.
14h Mascletà virtual a càrrec de les Falleres Majors de Benicarló i Corts d’Honor.
18 de març
17h Ofrena virtual a les xarxes socials.
19 de març
11h Missa en honor a Sant Josep a l’Església de Sant Bartomeu.
Durant la tarde: espectacle pirotècnic fi de Falles 2021.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar