Marta Barrachina aplaudeix a Benicarló y La Vall “la tradició i l’orgull” de les Falles

  • La líder provincial del PPCS posa en valor “el treball i l’esforç” d’una ciutat que “festeja les seues arrels i reivindica amb els “ninots” el seu futur i oportunitats”
  • Acompanyada pel president local a Benicarló, José Antonio Redorat, i Óscar Clavell en La Vall, la presidenta provincial comparteix “la il·lusió de milers de veïns que recuperen, després de dos anys, la seua festa més il·lustre i singular

18 març 2022.- La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha compartit aquesta vesprada el “orgull” d’unes festes, les de les Falles de la Vall d’Uixó, “que tornen a prendre el carrer per a reivindicar identitat, arrels, festa i futur”.

La líder provincial ha fet aquestes declaracions en una visita a la ciutat en la qual ha estat acompanyada pel president local del PP, Óscar Clavell, al costat de regidors i militants del PP. “És una sort comptar amb tants ciutadans obstinats a reivindicar el que té de bo aquesta terra, amb el talent i l’emprenedoria que deixa arrere crisi i guanya terreny al futur per a aconseguir l’èxit i la prosperitat”.

Marta Barrachina visita la Vall després de gaudir el dimarts de la festa a Borriana i de compartir ahir dijous l’enginy dels monuments de Benicarló amb el president local del PP a la ciutat, José Antonio Redorat. “La nostra província, els nostres fallers, tenen molt a oferir i aqueix talent i creativitat és la que qüestiona i reivindica a través dels “ninots” el futur que mereix aquesta terra única”. Una festa “la crítica de la qual ens fa riure, amb enginy i mordacitat, i que té a Borriana, Benicarló o La Vall, entre altres, a grans artesans i artistes fallers que amb molt de sacrifici segueixen obstinats a presentar els monuments més cridaners perquè nosaltres, afortunats, els gaudim”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig ja compta amb caixer automàtic

“Aquest mateix matí ha finalitzat la instal·lació del caixer automàtic de CaixaBank” expressa Juanjo Carreres, alcalde de Tírig. El caixer, situat en els baixos de