Marta Barrachina aplaudeix a Benicarló y La Vall “la tradició i l’orgull” de les Falles

  • La líder provincial del PPCS posa en valor “el treball i l’esforç” d’una ciutat que “festeja les seues arrels i reivindica amb els “ninots” el seu futur i oportunitats”
  • Acompanyada pel president local a Benicarló, José Antonio Redorat, i Óscar Clavell en La Vall, la presidenta provincial comparteix “la il·lusió de milers de veïns que recuperen, després de dos anys, la seua festa més il·lustre i singular

18 març 2022.- La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha compartit aquesta vesprada el “orgull” d’unes festes, les de les Falles de la Vall d’Uixó, “que tornen a prendre el carrer per a reivindicar identitat, arrels, festa i futur”.

La líder provincial ha fet aquestes declaracions en una visita a la ciutat en la qual ha estat acompanyada pel president local del PP, Óscar Clavell, al costat de regidors i militants del PP. “És una sort comptar amb tants ciutadans obstinats a reivindicar el que té de bo aquesta terra, amb el talent i l’emprenedoria que deixa arrere crisi i guanya terreny al futur per a aconseguir l’èxit i la prosperitat”.

Marta Barrachina visita la Vall després de gaudir el dimarts de la festa a Borriana i de compartir ahir dijous l’enginy dels monuments de Benicarló amb el president local del PP a la ciutat, José Antonio Redorat. “La nostra província, els nostres fallers, tenen molt a oferir i aqueix talent i creativitat és la que qüestiona i reivindica a través dels “ninots” el futur que mereix aquesta terra única”. Una festa “la crítica de la qual ens fa riure, amb enginy i mordacitat, i que té a Borriana, Benicarló o La Vall, entre altres, a grans artesans i artistes fallers que amb molt de sacrifici segueixen obstinats a presentar els monuments més cridaners perquè nosaltres, afortunats, els gaudim”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar