L’Executiva local i l’Assemblea ratifiquen el full de ruta de Compromís Benicarló de mantindre’s a l’oposició i votar a Isern al Ple de demà com a candidata a l’alcaldia

Les regidores i regidor valencianistes faran propostes constructives i tractaran de que es complisca el màxim del seu programa electoral després de la bona campanya realitzada

L’Assemblea i Executiva local de Compromís va ratificar ahir la proposta d’acudir al Ple de constitució dels nous ajuntaments i presentar a la seua cap de llista, Núria Isern, com a candidata a l’alcaldia i de treballar des de l’oposició de forma constructiva per tractar de que es complisquen el millor número de propostes possibles de la coalició. Isern ha assegurat que “no hi ha cap pacte amb el PP ni amb cap altra força política i no el farem. Qui vulga fer polítiques d’esquerres ha de votar Compromís, perquè som la única garantia que les farem, ja que altres forces, com hem vist en la legislatura que ara acaba, deixen de fer polítiques progressistes quan ningú els controla, deixant perdre pel camí serveis per a les persones (professionals, recursos, subvencions) o aspectes tant bàsics com la participació i escolta a la ciutadania en la legislatura 2019-2023”, ha dit la cap de llista de Compromís.

Respecte als pactes a tres que van proposa PSOE i BG esta setmana la candidata ha assegurat que “no tenen credibilitat” i que “els programes reflexen grans divergències, a més de la dificultat de titllar algunes forces de progressistes. A Benicarló tots ens coneixem”. La coalició anirà a l’oposició davant la falta de garanties de poder tur a terme les polítiques amb les que comulga.

“La nostra postura està ben clara i se sap des de fa dies. La resta de formacions hauran de decidir amb el seu vot si Núria és la propera alcaldessa o ho és Juanma Cerdà i ho hauran de fer tenint en compte el creixement en la representació que ha experimentat Compromís a Benicarló i la derrota patida pel PSOE, que encara sembla mantindre’s en la subèrbia tot i el contundent missatge que li ha llançat la població al retirar-li d’una forma tan escandalosa el seu suport. No poden culpabilitzar a Compromís de les seues misèries”, ha conclòs.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar