‘L’Escola Canta’ tancarà el curs amb un concert de més de 200 xiquets i xiquetes a Benicarló

La cita tindrà lloc dissabte 25 de maig a les 19.00 hores a les pistes del CEIP E. M. Ródenas. Els escolars estaran acompanyats per una secció de la Banda de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló i interpretaran una cantata de la compositora M. José Belenguer, composta per a l’ocasió.

El proper 25 de maig, a les 19.00 h, les pistes del CEIP E. M. Ródenas acolliran el concert de cloenda del programa l’Escola Canta, una activitat educativa de promoció de la música i el cant en valencià organitzada per tres centres d’educació primària i l’Ajuntament de Benicarló, a iniciativa de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.

Álvaro París, regidor de Serveis Lingüístics, ha indicat sobre el projecte «la necessitat d’impulsar campanyes com a aquesta per a fomentar l’ús social del valencià». A més, ha destacat que «a banda de la part musical, la cantata també té un rerefons pedagògic, ja que gira entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030, tractats des del món fantàstic de les superheroïnes i dels superherois.»

Un projecte de tot un curs

Durant el curs escolar 2023-2024, els xiquets i xiquetes dels CEIP Eduardo Martínez Ródenas, Francesc Catalan i Marqués de Benicarló han format un cor conjunt per a interpretar la cantata «Els SuperODS: Aventura 2030», de la compositora M. José Belenguer, amb text del Servei d’Innovació de la Conselleria d’Educació.

L’alumnat de l’assignatura d’Arts escèniques i dansa de l’IES Joan Coromines també ha preparat l’actuació teatral que inclou la cantata. I una secció de la Banda de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló serà l’encarregada de posar-hi la música.

En total, més de 200 xiquets i xiquetes cantant, actuant i tocant en un concert que tindrà lloc el dissabte 25 de maig, a les 19.00 h, a les pistes del CEIP E. M. Ródenas.

El concert és gratuït, però per a assistir-hi caldrà tindre una entrada. A les escoles, se’n distribuiran 3 per a cada alumne participant per a repartir-les entre els familiars. A més, les persones que no tinguen entrada i vulguen assistir-hi, podran recollir-ne gratuïtament al Mucbe a partir del 21 de maig.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar