Les sessions plenàries es traslladen l’Edifici Gòtic per les obres del Saló de Plens

L’espai on se celebrarà la sessió de dijous és el mateix on se celebraven els plens abans del trasllat de l’Ajuntament a la seu actual de Ferreres Bretó.

El Ple ordinari d’aquest dijous, 26 d’octubre, se celebrarà a l’Edifici Gòtic a causa de les obres de remodelació que s’estan duent a terme al Saló de Plens. En funció de la data de finalització de les obres, la sessió ordinària del mes de novembre podria celebrar-se també a l’Edifici Gòtic, així com les possibles sessions extraordinàries que es puguen convocar mentre duren les obres.

L’Edifici Gòtic, ubicat al carrer Major, va ser la seu de l’Ajuntament fins al seu trasllat a la Casa de la Baronessa del carrer de Ferreres Bretó. El saló gòtic del primer pis acollia les sessions plenàries, de manera que ara, els Plens recuperaran l’espai que van ocupar durant molts anys.

Pel que fa a les obres del Saló de Plens, està previst que s’allarguen durant dos mesos i consistiran a reformar l’espai per adequar-lo a les necessitats actuals i adaptar-lo a la normativa d’accessibilitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar