Les rebaixes a Benicarló, en valencià

Els Serveis Lingüístics i l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de l’Ajuntament de Benicarló llancen la campanya «Les Rebaixes, en valencià», amb la intenció d’impulsar el comerç local i fer-ho, en valencià, com a senyal afegit de qualitat i de tracte proper.

Els comerços de Benicarló ja llueixen als seus aparadors els cartells de la campanya de rebaixes que la Regidoria de Serveis Lingüístics i l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) els han facilitat amb l’objectiu d’impulsar el comerç local i, a més, fer-ho en valencià.

La iniciativa forma part d’una campanya gratuïta que pretén incentivar les compres durant el període de rebaixes i a la vegada apropar els serveis de l’Agència per al Foment del Valencià (retolacions, resolució de dubtes lingüístics) a tots els comerços de Benicarló.

La campanya consisteix a oferir de manera gratuïta els cartells amb el textos «Rebaixes» i «Descomptes», així com etiquetes amb el text «Abans» i «Ara», per tal que els comerços locals els utilitzen als seues negocis durant els períodes de rebaixes.

Els establiments que estiguen interessats encara poden recollir el material adreçant-se a l’AFIC de 9.00 a 14.00 hores, a les oficines de la Cambra Agrària (c. de César Cataldo, 2).

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar