Les obres de millora de l’entorn del Mercat Central de Benicarló començaran el 7 d’octubre

Els treballs es desenvoluparan de manera que sempre hi haja disponibles dues vies d’accés a l’interior del Mercat.

L’alcaldessa de Benicarló i responsable d’Urbanisme, Xaro Miralles, els arquitectes municipals i l’empresa adjudicatària de les obres de l’entorn del Mercat, Becsa, s’han reunit amb els membres de l’Associació de Venedors del Mercat i la resta d’establiments afectats per tal que d’informar-los sobre la planificació de les obres, que començaran el 7 d’octubre i es dividiran en dues etapes.

Els treballs començaran per la zona oest del mercat (la més propera a Joan Carles I) i, posteriorment, es realitzaran les millores a la zona de Pius XII.

Mentre es desenvolupen les obres, dos de les quatre portes per accedir a l’interior del Mercat quedaran sempre lliures, tant per als venedors com per als clients.

L’alcaldessa ha afirmat que «l’objectiu d’aquesta distribució és que les obres molesten el menys possible a l’activitat del mercat i els establiments del voltant». També ha assenyalat que «aquesta millora repercutirà directament en l’activitat del buc insígnia del comerç de Benicarló. El mercat és un establiment de gran importància per a la ciutat no només en l’àmbit comercial sinó també turístic i patrimonial».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar