Les banderes blaves ja onegen a les platges del Morrongo i la Caracola

Les banderes reconeixen els serveis i la seguretat, la informació educativa i ambiental, la sostenibilitat i la qualitat de les aigües. També s’han hissat les banderes de la campanya Platges Sense Fum

Des de primera hora d’avui, les platges del Morrongo i la Caracola ja llueixen les banderes blaves atorgades per la Fundació d’Educació ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de les platges.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, acompanyat dels regidors de la corporació municipal i de les dames i cavallers infantils de les Festes Patronals, ha estat l’encarregat d’hissar les banderes, «uns distintius —ha remarcat l’alcalde— que reconeixen la qualitat de les nostres platges i que contribueixen a millorar el nostre atractiu turístic».

Juanma Cerdá ha recordat que «enguany ha entrat en vigor el nou contracte del servei de salvament i socorrisme», que va començar el passat 27 de maig i que permetrà allargar fins a les 20.00 hores les tasques de vigilància durant el mes d’agost a la platja del Morrongo.

L’alcalde també ha destacat la renovació dels mòduls de socorrisme de les platges del Morrongo i la Caracola i ha reiterat l’aposta per l’accessibilitat de les platges. «Actualment, les platges compten amb cadires amfíbies, crosses i caminadors que faciliten l’accés a l’aigua de les persones amb discapacitat i continuarem treballant per incrementar aquest tipus de serveis».

Respecte al manteniment, Juanma Cerdá ha confirmat que, «com cada any, la Brigada d’Obres i Serveis serà l’encarregada de què les platges estiguen en perfectes condicions». De moment, ja s’han instal·lat les passarel·les de fusta, les dutxes i els rentapeus i a partir d’ara els treballs se centraran en la neteja i l’anivellament de l’arena, el buidat de papereres i el manteniment dels voltants de les platges.

Aprofitant la hissada de les banderes blaves, també s’han hissat les banderes de Platges Sense Fum, una iniciativa de la Generalitat que pretén eliminar els cigarrets de les platges i conscienciar la ciutadania dels perills que comporta el consum de tabac.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar