L’equip de govern fa balanç dels primers sis mesos de legislatura a Benicarló

Els portaveus del Partit Popular i de Benigazlum han remarcat que comparteixen projectes i objectius i s’han mostrat convençuts de beneficiar la ciutadania de Benicarló amb les seues accions polítiques.

Els representants de l’equip de govern de l’Ajuntament de Benicarló Álvaro París, portaveu del Partit Popular, i Juan Pascual Sorlí, portaveu de Benigazlum-Tot per Benicarló, han fet avui un balanç dels sis primers mesos de la formació del nou govern local i tres mesos de la formalització del pacte de legislatura entre les dos formacions.

Els dos socis de govern han fet una «valoració molt positiva» d’aquests primers mesos de treball conjunt i han constatat que «compartim molts projectes, objectius i perspectives i estem convençuts que a partir d’aquest 2024 la ciutadania de Benicarló començarà a notar els resultats d’aquesta nova manera de gestionar».

D’una banda, Álvaro París, portaveu del PP, ha destacat «l’activitat frenètica» que es realitza diàriament des de l’Alcaldia, així com el treball intens de les àrees de Cultura i Festes o els projectes que s’han dut a terme des de la Brigada d’Obres i Serveis, com ara l’adequació de noves zones de pàrquing o la neteja i desbrossament de cunetes.

El portaveu popular també ha remarcat l’aposta per «una policia de proximitat amb major presència al carrer» i la «important tasca de gestió des dels departaments d’Hisenda i Recursos Humans». En aquest sentit, París ha anunciat que de cara al 2024 està prevista la creació de 38 noves places, 7 de les quals seran per a agents de Policia Local.  

Finalment, Álvaro París ha destacat «la millora de l’eficiència del Pressupost municipal» que s’aprovarà a primers de gener, les nombroses licitacions que s’han iniciat en els últims mesos, l’aposta donar un major dinamisme a la Festa de la Carxofa o el gran treball realitzat des d’àrees com Comerç i Promoció Econòmica, així com la millora de la gestió administrativa «que culminarà amb la posada en marxa en breu del Servei d’Atenció a les Persones».

Per la banda corresponent a les àrees que gestiona Benigazlum-Tot per Benicarló, el seu portaveu, Juan Pascual Sorlí, ha indicat els punts forts d’aquests mesos de govern conjunt: l’aposta per un turisme de qualitat, l’avançament en el pagament de les subvencions a les entitats esportives o el contacte directe amb les equips directius dels centres educatius de Benicarló per conéixer de primera mà les seues necessitats.

Respecte de la reobertura de la Piscina Municipal, el portaveu ha anunciat que «les obres estaran enllestides en nou mesos» i en relació al departament d’Urbanisme, Sorlí ha assenyalat que «hem donat dinamisme a un departament que estava parat» i ha destacat la reactivació de projectes com els PAIs de la partida Povet i la UA7 o la represa dels contactes per a aprovar el Pla General d’Ordenació Urbana, «que voldríem aprovar el 2024».

Els dos portaveus han coincidit en què «hem entrat amb bon peu» i ha remarcat que «aquesta serà una legislatura que suposarà un gran benefici per a la ciutadania».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar