L’Ajuntament de Benicarló reimpulsa amb els veïns la urbanització del carrer de les Columbretes

El regidor d’Urbanisme es reuneix amb els propietaris per a reactivar la urbanització dels quasi 200 metres de carrer que encara falten després d’anys de suspensions i paralitzacions.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, s’ha reunit amb els propietaris i veïns del carrer de les Columbretes per a reprendre la urbanització de les obres d’aquest tram de carrer ubicat a la partida Solades. Un carrer que, en paraules del regidor «fa massa temps que està pendent d’urbanitzar i que és un nexe fonamental per a connectar el carrer de Peníscola amb l’avinguda del Papa Luna».

En la reunió, els veïns van acordar crear una associació per a impulsar la urbanització del carrer, baix la supervisió de l‘Ajuntament. «Els veïns —ha explicat Juan Pascual Sorlí— s’han mostrat disposats a executar les obres per tal poder dotar el carrer dels serveis necessaris que ara no tenen».

«A pesar que la urbanització d’aquest tram de 190 metres està paralitzada des de fa anys, la nostra intenció és donar-li un nou impuls per a què puga ser una realitat en pocs temps», ha constatat Sorlí.

Aquest tram de carrer de les Columbretes forma part del Sector 5 Solades, una zona de sòl urbanitzable pendent encara de desenvolupar.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar