L’Ajuntament de Benicarló pagarà la setmana que ve les Ajudes Parèntesi

S’abonaran 454.334 euros a les 301 persones treballadores autònomes i microempreses de Benicarló que han sol·licitat les ajudes. Amb els diners que no s’han gastat s’obrirà una nova línia per als sectors que no s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que «la setmana que ve es pagaran les Ajudes Parèntesi a les 301 empreses que les han sol·licitat, de les 420 que vam estimar que podrien acollir-se». Miralles ha agraït als tècnics i als departaments municipals «l’agilitat a l’hora de valorar tota la documentació aportada i resoldre l’expedient en poc temps, tenint en compte que són moments especialment complicats per a moltes empreses de Benicarló».

Les Ajudes Parèntesi comptaven amb un crèdit de 893.744 euros, dels quals amb aquest pagament se’n gastaran 454.334 euros. Per tant, l’alcaldessa ha anunciat que «pròximament es publicaran unes noves bases per a empreses d’altres sectors que no s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes o per a empreses que per diferents motius podien sol·licitar-les i no ho han fet». A la nova convocatòria no podran acollir-se les empreses que ja han rebut les ajudes.

Les persones autònomes o microempreses beneficiaries de les Ajudes Parèntesi rebran una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliades a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Les ajudes, integrades en el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, comptaven amb un crèdit de 893.744 euros. El 62,5 % (558.590 euros) del total l’aporta la Generalitat, el 22,5 % (201,092,4 euros) la Diputació de Castelló i el 15 % (134.061,6 euros) per l’Ajuntament.

Podeu consultar la resolució de les Ajudes Parèntesi en la Seu Electrònica.

 

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar