L’Ajuntament de Benicarló obri les instal·lacions esportives a l’aire lliure i els parcs infantils

Des d’avui estan obertes les instal·lacions esportives a l’aire lliure i l’Auditori Pedro Mercader, i es desinfectaran els parcs infantils per a obrir-los a partir de demà. Continua vigent la prohibició de cedir espais públics municipals a associacions.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat avui un nou decret d’Alcaldia de mesures contra la covid-19 arran de la resolució de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública del passat dia 25, que rebaixa algunes de les restriccions per fer front a la pandèmia.

Així, des d’avui estan obertes les Pistes d’Atletisme, el Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso, la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal i la Pista de Ciclisme Municipal, les quatre instal·lacions esportives a l’aire lliure. En canvi, i d’acord amb la resolució de la Conselleria, continuen tancades, per a l’ús de la població en general, les instal·lacions esportives tancades de titularitat pública o privada (pavellons, pistes tancades, centres esportius, gimnasos…).

A partir de demà, es tornaran a obrir els parcs infantils, en horari de 6.00 a 22.00 hores. En aquests recintes serà obligat mantindre mesures de seguretat com l’ús de la mascareta, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i la distància entre persones. Cal afegir, a més, que la Brigada d’Obres i Serveis va estar revisant durant la setmana passada tots els parcs per tal de preparar-los per a la reobertura.

Pel que fa al parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i la Zona Poliesportiva del Ramón Cid, també s’obriran demà al públic.

En l’àmbit cultural, es reobri l’Auditori Pedro Mercader per a les activitats emmarcades en la programació regular, amb una limitació d’aforament de 150 persones. Als museus i sales d’exposicions es mantenen, com fins ara, les visites de públic sempre que no superen 1/3 de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu i de les sales d’exposicions.

El decret manté, de moment, la prohibició de cedir espais públics municipals per a reunions d’entitats i de particulars, com el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària i altres espais.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar