L’Ajuntament de Benicarló obri les instal·lacions esportives a l’aire lliure i els parcs infantils

Des d’avui estan obertes les instal·lacions esportives a l’aire lliure i l’Auditori Pedro Mercader, i es desinfectaran els parcs infantils per a obrir-los a partir de demà. Continua vigent la prohibició de cedir espais públics municipals a associacions.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat avui un nou decret d’Alcaldia de mesures contra la covid-19 arran de la resolució de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública del passat dia 25, que rebaixa algunes de les restriccions per fer front a la pandèmia.

Així, des d’avui estan obertes les Pistes d’Atletisme, el Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso, la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal i la Pista de Ciclisme Municipal, les quatre instal·lacions esportives a l’aire lliure. En canvi, i d’acord amb la resolució de la Conselleria, continuen tancades, per a l’ús de la població en general, les instal·lacions esportives tancades de titularitat pública o privada (pavellons, pistes tancades, centres esportius, gimnasos…).

A partir de demà, es tornaran a obrir els parcs infantils, en horari de 6.00 a 22.00 hores. En aquests recintes serà obligat mantindre mesures de seguretat com l’ús de la mascareta, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i la distància entre persones. Cal afegir, a més, que la Brigada d’Obres i Serveis va estar revisant durant la setmana passada tots els parcs per tal de preparar-los per a la reobertura.

Pel que fa al parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i la Zona Poliesportiva del Ramón Cid, també s’obriran demà al públic.

En l’àmbit cultural, es reobri l’Auditori Pedro Mercader per a les activitats emmarcades en la programació regular, amb una limitació d’aforament de 150 persones. Als museus i sales d’exposicions es mantenen, com fins ara, les visites de públic sempre que no superen 1/3 de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu i de les sales d’exposicions.

El decret manté, de moment, la prohibició de cedir espais públics municipals per a reunions d’entitats i de particulars, com el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària i altres espais.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,