L’Ajuntament de Benicarló i IES Ramón Cid revisen la memòria valorada per a la reforma del centre

El projecte s’ha d’adaptar a les noves necessitats del centre educatiu abans de remetre’l a la Conselleria. La Generalitat s’ha compromés a executar les obres de construcció del nou IES Ramón Cid des de la pròpia Conselleria.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, el regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, i el regidor d’Educació, Carlos Delshorts, es van reunir ahir amb l’equip directiu de l’IES Ramón Cid per a acordar el termes de la revisió i actualització de la memòria valorada de la reforma del centre, tal i com es va acordar amb la Conselleria en la seua visita a Benicarló, el passat 23 de gener.

Una revisió que ve determinada per la necessitat d’adaptar la memòria a la realitat del centre educatiu i, especialment, per ajustar el document a l’increment de l’alumnat.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha recordat que en la visita del director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, de finals de gener, la Conselleria, donada la declaració de lesivitat que afecta la reforma de l’IES Ramón Cid, es va comprometre a fer-se càrrec de les obres de construcció del nou IES Ramón Cid amb pressupost propi i complint els terminis previstos pel Pla Edificant.

«La proposta de la Conselleria —ha explicat l’alcalde— ens beneficia en el sentit que, si haguérem hagut d’esperar a la resolució de la declaració de lesivitat, hauríem tardat uns quants anys a poder començar les obres, i d’aquesta manera, el procés serà més ràpid».

«Tot i tindre el compromís i les garanties de la Conselleria —ha afegit l’alcalde—, l’Ajuntament ha presentat al·legacions a la declaració de lesivitat per tal de deixar constància de la necessitat urgent de construir el nou centre».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar