L’Ajuntament de Benicarló dona suport al treball de l’associació Alcohòlics Anònims

L’associació ajuda les persones que tenen problemes amb l’alcohol a recuperar-se i rehabilitar-se. A Benicarló, els grups es reuneixen cada divendres al carrer de Santa Isabel, 17.

L’alcalde, Juanma Cerdá, i els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Benicarló (Álvaro París pel Partit Popular, Juan Pascual Sorlí per Benigazlum-Tot per Benicarló, Ilde Añó pel PSPV-PSOE, Núria Isern per Compromís i Antonio Fornés per Vox) s’han reunit amb l’associació Alcohòlics Anònims de la zona de Benicarló i han mostrat el seu suport a aquesta entitat que treballa en el camp de la recuperació personal de l’alcoholisme.

El representant d’Alcohòlics Anònims ha explicat als representants polítics el funcionament de l’associació i ha detallat els programes i recursos disponibles per a les persones que busquen ajuda per a deixar l’alcoholisme. Entre aquests recursos, es troben les reunions regulars de grup, les línies telefòniques d’ajuda o les iniciatives de conscienciació i prevenció.

L’alcalde ha mostrat el seu agraïment a Alcohòlics Anònims per la tasca que duen a terme de recuperació de la malaltia de l’alcoholisme i ha reafirmat el compromís del consistori amb la salut i el benestar de tots els ciutadans. «El treball d’Alcohòlics Anònims és fonamental per a moltes persones que es troben en una situació difícil i des de l’Ajuntament volem donar tot el nostre suport a aquesta associació i a les persones que fan ús dels seus serveis», ha declarat l’alcalde.

Juanma Cerdá també ha destacat la importància de la col·laboració entre les institucions públiques i les organitzacions civils per a abordar problemes de salut pública com l’alcoholisme i ha coincidit «en la necessitat de seguir treballant conjuntament per a oferir solucions i suport a aquells que ho necessiten».

Finalment, l’alcalde ha oferit a l’associació el contacte amb la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA), que treballa des de l’Ajuntament en la prevenció i la reducció del consum de substàncies i també altres conductes addictives com el joc.

L’associació Alcohòlics Anònims funciona a través de grups locals. En el cas de Benicarló, els grups es reuneixen els divendres de 19.30 a 21.00 hores al carrer de Santa Isabel, número 17.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar