L’Ajuntament de Benicarló dona suport a la carxofa denominació d’origen a Benihort

El regidor d’Agricultura s’interessa per la producció de Carxofa de Benicarló. La cooperativa comercialitza al voltant de 5 milions de quilos de carxofes, dels quals, aproximadament, 1,5 milions s’etiqueten com a Denominació d’Origen.

A escassos dies per a la celebració del cap de setmana gran de la XXXI Festa de la Carxofa de Benicarló, el regidor d’Agricultura, Borja Castell, ha visitat Benihort per tal de mostrar el seu suport a la cooperativa i a la Denominació d’Origen, en un moment en què a més, es registra la màxima producció d’aquesta hortalissa distintiu de qualitat.

El president de Benihort, Sergio Ortiz Bueno, i el director general, Guillermo Edo, que a més és secretari del Consell Regulador de la Denominació d’Origen, han estat els encarregats d’acompanyar-lo en el recorregut per les instal·lacions de l’àrea d’hortalisses de l’empresa.

Castell ha mostrat el seu «interès per analitzar la producció del nostre producte, única carxofa amb Denominació d’Origen Protegida d’Espanya» i ha ressaltat el seu suport «als agricultors, un sector que no travessa el seu millor moment, i que hem de recolzar per tal d’adoptar solucions que milloren la seua activitat econòmica».

Per la seua banda, el president de Benihort, Sergio Ortiz, ha agraït «la visita i el suport a la cooperativa i als nostres productes, i en especial a la carxofa, una hortalissa que aquest cap de setmana serà la protagonista».

Benihort és un dels sis magatzems productors de Carxofa de Benicarló amb Denominació d’Origen Protegida. La cooperativa comercialitza al voltant de 5 milions de quilos de carxofes, dels quals, aproximadament, 1,5 milions s’etiqueten com a Denominació d’Origen.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la