La Volta a Peu de Benicarló celebra 10 anys visibilitzant la lluita per la igualtat

La desena edició tindrà lloc diumenge 26 de març amb l’objectiu de reclamar la igualtat d’oportunitats

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, i el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, han presentat la X edició de la Volta a Peu per la Igualtat, una de les activitats més esperades i populars de la programació del Dia de la Dona.

La volta tindrà lloc diumenge 26 de març amb sortida i arribada des de la plaça de la Constitució i un itinerari de 5 quilòmetres encara per concretar però que recorrerà els indrets més atractius i emblemàtics de Benicarló.

Tant Gemma Cerdà com Fernando Jovaní han animat tota la població de Benicarló a participar i a «inundar Benicarló amb una marxa reivindicativa que visibilitze que tots i totes caminem junts cap a aquesta igualtat», han dit.

Les inscripcions per a participar en la Volta a Peu de la Igualtat es poden formalitzar a través del web www.hj-crono.es a un preu de 5 euros per a les persones adultes i 3 euros per als menors de 15 anys.

Les samarretes es podran recollir a la Cambra Agrària dissabte 25 de març de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar com a voluntàries en la cursa poden enviar un correu electrònic a [email protected] indicant el seu nom, dni, data de naixement i talla de la camiseta.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar