La UP celebra el final de curs amb teatre, lectura de textos i una exposició col·lectiva

La mostra s’inaugura aquest divendres i es podrà visitar fins al 19 de juny. L’obra de teatre es representarà dissabte 11 i diumenge 12 de juny a l’Auditori Pedro Mercader.

L’alumnat de la Universitat Popular de Benicarló es prepara per al final de curs amb un seguit d’activitats que posaran en valor els coneixements adquirits durant els últims mesos.

D’una banda, aquest divendres a les 19.30 hores s’inaugurarà al Mucbe una exposició col·lectiva que recull els treballs de l’alumnat dels cursos de Dibuix i Pintura, Restauració, Tall i Confecció, Entrenament de la Memòria i Castellà per a Estrangers.

L’exposició marca la fi del curs, a la vegada que serveix com a recopilatori i mostra de tots els treballs que els alumnes han dut a terme al llarg de l’any.

En finalitzar la inauguració, l’alumnat de Creació Literària realitzarà una lectura dels textos que han treballat durant el curs.

Finalment, l’alumnat del curs de Teatre mostrarà les dots interpretatives apreses durant el curs amb l’obra «Gente estúpida». La representació tindrà lloc a l’Auditori Pedro Mercader dissabte 11 a les 20.00 hores i diumenge 12 a les 19.00 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar