La Universitat Popular de Benicarló obri la matrícula per al curs 2023-2024

El pròxim dimarts 10 d’octubre comença el període de matriculació per al curs 2023-2024 de la Universitat Popular (UP). Enguany s’han recuperat Informàtica i Fotografia i s’amplia el curs de Pintura i Paisatge.

La Universitat Popular (UP) està a punt d’obrir les portes d’un nou curs amb l’oferta formativa habitual. Del 10 al 20 d’octubre es podran formalitzar les matrícules a l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb un ordre de matriculació que s’ha establert en funció dels cursos i la procedència dels alumnes.

L’oferta formativa inclou: Entrenament de la memòria, Dibuix i pintura, Restauració, Pintura i paisatge (introducció) i Pintura i paisatge (avançat). A més, també hi haurà Continguts socioculturals, Informàtica (que es recupera després d’uns anys sense impartir-se) i Fotografia artística, una de les noves propostes d’aquest curs.

Seguiran també Telefonia mòbil, Tall i confecció, Creació literària i Teatre. I pel que fa als idiomes, aquest curs s’ofereix Castellà, Valencià, Anglés bàsic i Anglés conversa.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar