La tradicional cursa de Sant Silvestre tancarà el calendari esportiu a Benicarló

La sortida i l’arribada es faran des de la plaça de la Constitució. L’hora de la sortida és a les 18.30 hores i els participants rebran una samarreta commemorativa.

Benicarló acomiadarà l’any amb la tradicional cursa de Sant Silvestre, una de les més populars del circuit i la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports, Enrique Besalduch, i el president del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, han presentat els principals atractius d’aquesta cursa que «va més enllà de l’habitual aspecte competitiu de l’esport», han explicat. «Amb un objectiu marcadament festiu —ha remarcat el regidor—, la Sant Silvestre aposta per atraure públic de totes les edats i condicions, amb la finalitat d’acabar l’any fent esport».

Pel que fa al recorregut, de 2.400 metres, serà el mateix que l’any passat, sortint de la plaça de la Constitució, passant pel Passeig Marítim, continuant per l’avinguda del Marqués de Benicarló, travessant els carrers del Rei En Jaume, el carrer Major i el carrer de Ferreres Bretó fins acabar a la plaça de la Constitució.

La recollida de dorsals i de la samarreta es farà el mateix diumenge dia 31 als baixos de la Cambra Agrària de 9.00 h a 14.00 h i de 16.45 h a 18.15 h.

Respecte als preus, els menors de 18 anys tindran un preu reduït de 3 euros, per a potenciar la participació dels atletes dels diferents clubs esportius de Benicarló i dels centres educatius de primària i secundària. Per als majors de 18 anys, el preu serà de 5 euros.

Les inscripcions estaran obertes fins divendres dia 29 a les 23.59 h a través de www.hj-crono.es. També es podran fer inscripcions presencials el mateix dia 31 de 9 a 14 hores a la Cambra Agrària.

La sortida i l’arribada es farà des de la plaça de la Constitució a les 18.30 hores. Enguany també hi haurà una meta volant al pas pel Restaurant Mar de Bo. La primera dona i el primer home en creuar-la guanyaran un sopar per a dos persones.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la