La regidora de Promoció Econòmica assisteix a una jornada tècnica a Vila-real

La regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, va assistir dijous passat a una jornada tècnica sobre dinamització comercial intel·ligent organitzada per l’Ajuntament de Vila-real i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

La jornada tenia com a objectiu compartir experiències sobre sistemes de gestió avançada del sector comercial i presentar ferramentes noves, vinculades a les noves tecnologies, que poden facilitar el treball dels tècnics municipals.

La directora general de Comerç, Maribel Sáez, i l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, van ser els encarregats d’inaugurar la jornada, que també va comptar amb la presència de representants de diferents zones comercials i turístiques de la Comunitat Valenciana.

La jornada va finalitzar amb una visita a les instal·lacions de l’empresa Porcelanosa, on els visitants van poder apreciar el seu modern sistema de fabricació. Actualment, Porcelanosa té 850 punts de venda a tot el món, amb 150 establiments que formen part de la seua pròpia xarxa comercial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar