La presidenta de la Diputació visita Benicarló en Falles

Marta Barrachina ha visitat els monuments fallers de la ciutat acompanyada per l’alcalde i les falleres majors. La presidenta ha anunciat una ampliació de la línia d’ajudes per a les Falles.

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, s’ha desplaçat avui, vespra de Sant Josep, fins a Benicarló per a visitar la ciutat en Falles, acompanyada per l’alcalde, Juanma Cerdá, i membres de la corporació municipal així com de les falleres majors, Gemma Rillo i Alba Crespo, i les seues Corts d’Honor.

Marta Barrachina ha visitat els monuments fallers de la ciutat i ha reconegut que «les Falles són part de la tradició de la nostra província i omplin de color, d’alegria i d’olor a pólvora els nostres carrers». «La província de Castelló —ha dit Barrachina— ja té el cor encés en flama [en referència a tots els municipis fallers]» i ha remarcat que «Benicarló és una de les ciutats que més monuments planta i es nota que s’aprecia i es cuida aquesta tradició».

La presidenta de la Diputació ha anunciat que, de cara a l’any que ve, hi haurà una ampliació per a la línia d’ajudes per als monuments i els casals fallers. «La prioritat és ampliar la línia d’ajudes perquè pensem que les Falles tenen molt de potencial per a la província de Castelló i volem seguir impulsant aquesta festa», ha assegurat.

L’alcalde de Benicarló ha agraït la visita de la presidenta i ha destacat els actes que s’han desenvolupat durant tot el cap de setmana, especialment l’ofrena de flors a la Mare de Déu. Una ofrena que l’any que ve complirà 45 anys i a la qual Juanma Cerdá ja ha convidat a la presidenta de la Diputació a assistir per donar a l’acte el màxim ressò possible.

Tant l’alcalde com la presidenta de la Diputació han convidat la ciutadania a participar de les Falles «d’una manera respectuosa i tolerant amb la gent que no pot fer festa».

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar