La Policia Local de Benicarló reforça la seguretat viària amb l’adquisició d’un radar mòbil

El nou dispositiu permetrà controlar la velocitat en diverses zones de la ciutat on periòdicament es detecten excessos de velocitat.

Aquesta inversió respon a la necessitat urgent d’abordar l’excés de velocitat i millorar la seguretat en diverses zones identificades com a crítiques. De fet, la decisió d’incorporar aquest dispositiu tecnològic ha estat motivada per les creixents queixes dels ciutadans sobre comportaments temeraris en la conducció i la demanda d’un major control de velocitat en certes vies.

La versatilitat del radar mòbil permetrà a la Policia Local adaptar-se eficientment a diferents ubicacions, focalitzant-se en àrees específiques o en aquells llocs on es considere més oportú segons les necessitats del servei.

Per tal de garantir-ne un ús adequat, la plantilla de la Policia Local està rebent una sèrie de sessions formatives que permetran els agents certificar-se com a operadors del radar mòbil.

El regidor de Policia, Fabián Flos, ha remarcat que «la incorporació del radar mòbil és una fita significativa per a la nostra Policia Local i una resposta directa a les inquietuds expressades pels nostres ciutadans. La seguretat viària és una prioritat per a l’Ajuntament, i aquest dispositiu ens permetrà abordar de manera més efectiva l’excés de velocitat i millorar les condicions a les nostres carreteres».

Flos ha subratllat que «la versatilitat del radar mòbil ens permetrà intervenir en àrees específiques on s’ha identificat una necessitat més gran, brindant així una major flexibilitat en la gestió del trànsit».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar