La Policia Local de Benicarló reforça el control de la velocitat en vies urbanes i interurbanes

Fins al 21 d’abril, la Policia pretén conscienciar els conductors per a què respecten els límits de velocitat. Els controls s’estan realitzant amb el radar mòbil incorporat recentment.

La Policia Local s’ha adherit, com tots els anys, a la Campanya especial sobre vigilància i control de velocitat, coordinada per la Direcció General de Tràfic, que fins al proper 21 d’abril vigilarà la velocitat dels vehicles especialment en carreteres convencionals i en vies urbanes.

Amb aquesta campanya, la Policia pretén conscienciar els conductors de la importància de respectar els límits de velocitat i la possibilitat de reduir la mortalitat a les carreteres. De fet, han estat els mateixos veïns i restauradors d’alguns carrers del municipi, on la velocitat dels vehicles és desproporcionada, els qui han sol·licitat aquest tipus de mesures per a controlar l’excés de velocitat dels vehicles.

Per als controls s’està fent servir el radar mòbil adquirit per la Policia Local el passat mes de febrer, que permet abordar de manera més efectiva l’excés de velocitat i adaptar-se de forma eficient a les diferents ubicacions.

Segons els estudis realitzats en zones urbanes, especialment en casos d’atropellaments, la velocitat és determinant, ja que a partir de 80 km/h és pràcticament impossible que un vianant sobrevisca a un atropellament, mentre que a una velocitat de 30 km/h el risc de mort del vianant es redueix al 10%.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar