La Policia Local de Benicarló activa controls d’alcoholèmia i de drogues durant el Nadal

Els agents controlaran la taxa d’alcoholèmia i la presència de drogues entre els conductors coincidint amb els dinars i sopars d’empresa habituals en aquestes dates. Aquestes campanyes són essencials per disminuir el nombre d’accidents.

Amb l’objectiu de continuar disminuint el nombre d’accidents de tràfic a Benicarló, la Policia Local s’ha adherit a la campanya especial de la Direcció General de Tràfic que pretén controlar la taxa d’alcoholèmia i la presència de drogues entre els conductors en el període previ a les festes de Nadal i Cap d’Any, durant el qual són habituals les reunions, dinars i sopars amb família, amics i companys de treball.

La campanya, anomenada ‘Alcohol zero’, té l’objectiu d’evitar la conducció sota la influència de l’alcohol. El cap de la Policia Local, Víctor Cheto, ha explicat que «enguany ha pujat l’estadística en denúncies administratives, amb 61 infraccions que poden arribar fins als 1.000 euros de sanció cadascuna». A més, ha afegit que «en 16 accidents ha estat present l’alcohol, un fet que pot comportar penes de presó, retirada de punts i sanció econòmica».

La incidència del consum d’alcohol i drogues en la zona urbana, especialment en aquestes dates i en determinades zones amb locals d’oci i restauració, fa que aquesta campanya, que es durà a terme des del dia 14 de desembre fins al dia de Reis, tinga una incidència directa en la disminució d’accidents a Benicarló.

«Volem unes festes segures a les nostres carreteres i és per això que demanem els conductors que no posen en perill la gent que no beu», ha conclòs el cap de la Policia amb una reflexió que convida a no beure per a conduir o agafar un altre mitjà de transport, com ara autobús o taxi.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar