La Junta de Govern aprova l’expedient de la nova licitació de la Piscina Municipal

L’expedient inclou el plec de clàusules administratives que han de regir la concessió de la Piscina, amb execució de les obres, adequació i ampliació. Si es compleixen tots els terminis previstos, en tres mesos podria estar adjudicat el nou servei.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat avui l’expedient de contractació que inclou tots els plecs i annexos relatius a la nova licitació de la Piscina Municipal. Una vegada aprovat l’expedient, la documentació es penjarà a la Plataforma de Contractació del Sector Públic per tal que les empreses interessades puguen tindre accés a tota la informació.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat satisfeta per aquest «nou pas important i imprescindible per a reobrir la Piscina». «Avui —ha explicat l’alcaldessa— posem en marxa un nou procés de licitació, el segon en un any, que culminarà en una adjudicació definitiva i que ens permetrà tornar a obrir les portes de la Piscina».

Xaro Miralles ha constatat que «esperem que aquesta segona licitació siga definitiva i que puguem tindre una Piscina en perfectes condicions per als pròxims 25 anys, amb totes les inversions que no s’han realitzat en els últims 20 anys».

Si es compleixen els terminis previstos, l’adjudicació podria fer-se efectiva a finals de 2021 o principis de 2022. Les empreses tindran 30 dies per a presentar la documentació.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar