La incorporació de mig milió de romanents de tresoreria aprovada en l’últim ple de Benicarló demostra que el PP mentia en afirmar que el govern del PSOE havia deixat endeutat a l’Ajuntament

Els romanents de l’últim exercici són de 3,5 milions de € Flos: Va ser l’excusa que va utilitzar el govern municipal per pujar els impostos de manera “descomunal”.

Carlos Flos, Secretari General del PSPV-PSOE a Benicarló i exregidor d’Hisenda ha afirmat que en el Ple del passat dijous va quedar demostrat que era rotundament falsa la gran mentida que ha utilitzat el PP durant l’últim any sobre que el Psoe havia deixat l’Ajuntament arruïnat.

Flos assenyala que en el Ple del 30 de maig el govern municipal ha decidit una modificació pressupostària amb la qual ha incorporat al pressupost mig milió d’euros procedents de romanents de tresoreria. El regidor socialista ha aprofundit en el tema afirmant que “queda demostrat que era rotundament falsa l’afirmació del PP, ja que els romanents de tresoreria, és a dir l’estalvi que va tenir l’Ajuntament en l’últim exercici, ha estat de 3,5 milions d’euros”.

El secretari general socialista de Benicarló ha anat més enllà per a acusar el govern municipal que “aquesta era l’excusa que van aprofitar per pujar els impostos a tots els benicarlandos. Una descomunal pujada que estem sofrint aquest mes que és quan ens estan passant el rebut de l’IBI i en el qual tots pagarem de 100 a 150 € més”.

En relació a la modificació pressupostària aprovada el dijous en el ple, Flos informa que s’han incorporat diferents partides i per sort per als benicarlandos s’ha fet cas al grup socialista quan va advertir que no hi havia diners o partida prevista per a la biblioteca o per a les subvencions al comerç.

No obstant això, el secretari general socialista benicarlando assenyala que falten algunes partides com per a camins rurals o parcs infantils que s’estan degradant i en tot un any l’equip de govern no ha fet res

Flos assenyala que des del grup municipal socialista es lamenta profundament que per a aquesta modificació pressupostària no s’ha tingut en compte a l’oposició, no la hi ha anomenat ni escoltat, per tant no se’ns ha donat la possibilitat d’expressar-nos.

Curiosament, assenyala Flos, des del seu partit s’ha observat que quan manifesten les seves queixes en els plens com va succeir al febrer en referència a les dues partides assenyalades anteriorment, després el govern municipal les té en compte quan fa alguna modificació.

A la vista d’aquesta conducta del govern municipal, Flos espera que les noves propostes fetes en el Ple d’aquest dijous, com la millora de parcs infantils o inversions en el polígon industrial es tinguin en compte en futures modificacions.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar