La Generalitat invertirà 1.750.000 € en la reforma i ampliació del Centre de Salut de Benicarló

L’alcalde de Benicarló i la delegada del Consell a Castelló visiten les instal·lacions per tal de conéixer de primera mà les actuacions que es portaran a terme.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, han visitat aquest dimarts les instal·lacions del Centre de Salut Integrat per tal de conèixer en primera persona les millores a les quals es destinaran els més de 1.7500.000 euros que la Generalitat invertirà en aquest centre de salut els pròxims anys amb l’objectiu de millorar l’atenció mèdica dels ciutadans i ciutadanes de Benicarló.

Per a la delegada del Consell, la reforma d’aquest centre de salut és una «mostra més del compromís del Consell amb les polítiques sanitàries eficients, l’objectiu de les quals és perseguir l’excel·lència de la sanitat pública».

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha «agraït el compromís de la Generalitat a l’hora d’elaborar uns pressupostos realistes que puguen redundar en l’atenció i la salut dels veïns de Benicarló».

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar