La Generalitat condecora 12 membres de la Policia Local de Benicarló per 25 anys de servei

Els agents distingits han assistit a l’acte de lliurament de condecoracions als cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana celebrat al Reial Monestir de Santa Maria del Puig.

La Generalitat Valenciana ha entregat aquest matí les condecoracions al cos de la Policia Local de Benicarló concedides per L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) en un acte celebrat al Reial Monestir de Santa Maria del Puig en el qual s’ha lliurat les medalles i condecoracions al personal dels cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana.

Les distincions representen un reconeixement als 25 anys de servei i han estat per a l’oficial Adolfo Aboy i els agents Álvaro Albalate, Javier Benedicto, Eduardo Curto, Eulalia Fa, José Domingo Guzmán, Miguel Ángel Naranjo, Juan Antonio Rovira, Francisco Sospedra i Ignacio Javier Orbañanos. En el llistat de condecorats també figuren l’intendent Agustín Parra i l’inspector Pedro Fa, que no han pogut recollir la distinció.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, acompanyats del cap de la Policia Local, Víctor Cheto, han assistit a la cerimònia i han expressat el seu agraïment a tot el personal condecorat pel que han qualificat com «una vida al servei de la ciutadania» i per la seua «missió en defensa de la promoció i la protecció dels drets i les llibertats públiques».

Tant l’alcaldessa com el regidor han reconegut «la important tasca que realitzen a diari els policies locals per tal de garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes de Benicarló i vetlar pel compliment de les normes de convivència».

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar